Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linux från sekelskiftet

Nu när julledigheten börjar gå mig på närverna fick jag den briljanta ideén att kolla vad jag kunde hitta bland mina gamla cd skivor från bla PC+ (numera Datormagasin). Till min stora glädje hittade jag en gammal och antik cd med RedHat 6.0 (jag vet att jag ska ha redhat 5.2 någonstans). Inte nog med att jag hittade skivan, jag provade att installera den också. Det nedslående resultatet kan ni läsa om i min blogg.

PS: Så här går det om man är ledig för länge Wink

//Fredrik

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag läste i din blog lite och noterade att du jobbat på en skola i Södra Sandby, det är inte den som kör Linux i datorsalen med en terminalserver?

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .