Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Portabel mediaspelare med Linux?

Halloj alla!
Söker en portabel mediaspelare med Linux att ersätta min iPod Nano med, kommer troligtvis investera i en ny portabel mackapär under våren. Helst så ska den ha stöd för att spela videofiler. Annars så får jag väl investera i en "bättre" iPod men alltid trevligt med linuxmackapärer!

Gott nytt år!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

abergmans bild

Det fina med ipod: Man kan köra linux på dem, och det är ganska enkelt att fixa:)
-----------
www.abergman.se - Webtjänster för privatpersoner, småföretag och föreningar.

 

 

polters bild

Jag har kört Linux på min gamla ipod photo och det var allt annat än en angenäm upplevelse. Archos har släppt en fin mediaspelare nyligen. Här har du lite info om den http://www.linuxdevices.com/news/NS8811342597.html

tobiers bild

Har kikat på de linuxgrejerna som finns till iPod men stödjs inte av min iPod för den generationen har krypterad firmware..

----------------------------------------------