Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Floss-Kodare.se

Floss-Kodare.se är ett spontant projekt som jag började fila lite på under julhelgen. Jag har inte haft möjlighet att göra så mycket än. Tog ett tag innan jag hittat ett phpscript som kunde göra lite av det projektet skall ha.
-
Jag valde Drupal då det hade ett intressant plugin. Dock har jag aldrig kört drupal och det känns inte fullt så enkelt att komma igång med. Så det har inte kommit så långt med den biten.
-
Vore enormt kul om det fanns folk som vill vara med och bygga upp Floss-Kodare.se. Hjälpa till med Drupal, finna svenska flossprojekt m.m.
-
Namnet är kanske inte det roligaste men det är inte lätt att komma på namn. Speciellt i en tid då massor av namn redan existerar. Smile
-
Adressen till sidan är http://www.floss-kodare.se (är en vidarebefodring i dagsläget, min enormt begränsade ekonomi tillåter inte flera webbhotellskonton)

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ekirs bild

Vad har du tänkt ska finnas på sidan? Diskusion om olika öppna utvecklingsverktyg? ^^
 
Du skulle kunna ha det kombinerat med att man även kan lägga upp jobb-förmedling, (både för arbetstagare och arbetsgivare)
 
Det första och viktigaste är antagligen att få forumet att fungera
 
Jag tror det måste vara mer klart vad som ska finnas på sidan för att hitta folk som vill fixa med den
 
Lycka till!

mikaeljs bild

Tanken är att svenska flossprojekt skall kunna ha sidan som en bas för att få ut information, projektfiler, söka testare och annan hjälp bland frivilliga osv. Samt att vara ett ställe där användare kan se vad det finns för flossprojekt och kanske engagera sig i ett eller flera av dom Smile
.
Jobbförmedling kan kanske vara nåt man också kan ha med. Jag har faktiskt inte funderat så extremt på det. Mer än det jag skrev i första stycket. Nu har jag lite väl många projekt igång själv, därför hoppas jag att det finns fler som kan hjälpa till lite med att få till allt Smile ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

abergmans bild

Jag hjälper gärna till med att drifta drupal:) I <3 Drupal
-----------
www.abergman.se - Webtjänster för privatpersoner, småföretag och föreningar.

 

 

qufits bild

Har jag fattat detta rätt om det är en samlingsplats för allas projekt inom FOSS?

//Martin

http://forum.mosp-tech.se
http://www.pingvin.info

mikaeljs bild

Vore kanon Smile
Registrera dig så kan jag fixa så du kommer åt admindelen. ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~