Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Infoblad

Sitter och funderar lite över ett projekt relaterat till FöretagsLinux.se. Det är ett infoblad som är ett enkelt a4 papper som viks som ett amerikanskt brev. Alltså två vikningar på en tredjedel av papperet. Denna typ av infoblad brukar kallas nåt men det minns jag inte just nu.
-
I alla fall, tanken är att jag skall sätta mig med Scribus och arbeta fram detta. Det skall sen släppas i pdf-format och man skall enkelt kunna skriva ut denna och sen lämna till företag.
-
Infobladet skall innehålla lite info om öppen källkod, gnu/linux, samt ett urval distributioner. Och lite information om var man kan hitta mer information.
-
Kommer eventuellt göra ett liknande infoblad som riktar sig till privatpersoner för ÖppenKällkod.se.
-
Jag har idéer och tankar kring hur detta skall vara men det är lätt att missa nåt när man arbetar själv, så jag hoppas att det finns nån här på LP som kan komma med lite idéer osv Smile
Kom med idéer på innehåll, tankar kring formatet på infobladet (bra utformat eller borde jag göra på nåt annat sätt), etc