Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Bill Gates sista dag på Microsoft

På CES2008 visades en film om Bill Gates sista dag på Microsoft. Det var Gates själv som visade filmen och är en liten plojgrej, men den är fin Wink

Många kändisar och killen Gates försöker få spela rollen som Gates i en film... Jo, de har lite olika "looks" Gates och han...

Visste ni förresten att Gates satsar på en politisk karriär nu?

Spana in filmen på http://mylink.se/5src9t

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

elwiss bild

Politisk karriär - på vilket sätt? Han har väl iofs kontanter nog för att köpa sig en guvenörspost men är det verkligen vad han vill göra, eller siktar han högre?

jentins bild

Roligt film Wink

När jag tittade på Gates i inspelningsstudion så dök det upp ett litet minne från början av 90 talet när jag var på ett ms seminarium. Microsoft hade släppt en musik cd som hette "Office remix & Microsoft Yo" jag har för mig att det var några rappar som jobbade med microsoft.

Den cd'n ligger nog fortfarande där hemma någonstans, skall kolla o länka till mp3 version av den sen om någon vill höra hip hop microsoft.

------------------------------------------
Det är gratis att prova Linux.

jentins bild

Kan inte tänka mig det strider mot någon upphovsrätt så njut av lite microsoft reklam från 1993 :=)

http://jentin.com/musik/everybody_yoo.ogg

på skivan ligger denna låt, samt en remix av låten samt instrumental version.

------------------------------------------
Det är gratis att prova Linux.

IngeSvs bild

När damen skulle visa vad man kan göra med Windows Vista, Mobile och Live kunde jag inte annat än assosiera till när Steve Jobs för jag tror flera år sedan visade vad man kunde göra med Mac OS X
http://www.ingesvensson.mine.nu

jonasbjorks bild

http://www.youtube.com/watch?v=rQ5J0djvX6Y finns en inspelning gjord från publiken där Bill presenterar filmen själv.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

salmiaks bild

Var inte hans mål i livet att ta över världen? Han har ju kommit en hyfsad bit med Microsoft, men det är klart att han siktar högre Wink

jonasbjorks bild

Ok lite mer Microsoft-humor.. Bill Gates lämnade över till Steve Ballmer. Samme Steve som Skulle sälja Windows 1.0, som Älskar företaget Microsoft och Älskar utvecklare så pass mycket att han fick en egen musikvideo..

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

nightfalls bild

När jag såg Windows 1.0 reklamen (igen, har sett den tidigare) så kom jag att tänka på en annan underlig reklam ifrån Microsoft.

rejass bild

Hehe undrar vilka som köpte efter den reklamen... Jag har Windows (1.0, det hade inte versionsnummer då) i orginalkartong här på kontoret. Alla disketter och manualer ligger kvar i lådan. Lite kul faktiskt Smile