Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Är drömmar öppen kod med?

Hej och god fortsättning kanske jag ska börja med.

sitter och funderar på en del saker som rör drömmar, precis just det DRÖMMAR.
Och du frågar dig säkert nu va f*n drömmar har med linux och öppen kod att göra?
GUESS WHAT? på den frågan svarar jag då är vi 2...

Anledningen till detta då?

jo asså mina drömmar är minst sagt konstiga och har varit det nu en längre tid (lite mer än vanligt) då jag sitter mycket vid datan och försöker lära mig så mycket som det bara går om linux och hur det funkar, samt att jag gillar att snacka i IRC kanalen med alla er goa vänner som oxå slåss med detta eviga linux.

Till funderingarna:

1. Min första riktigt konstiga data drömm som uppenbarade sig för mig som handlar om öppen program kod var efter en diskussion i kanalen ang Jonas och en server, exakt vad detta kom fram till minns jag inte, men drömmarna om Jonas och hans server bygge i mina drömmar vart jvligt konstiga med alla dessa svarta och röda sladdar i en evig röra som jag än idag inte fattar hur det skulle kopplas med den jvla röran... Jonas funkar servern? bara en fråga...

2. Ja nu kommer vi in på olika kernels, att olika kernels kan ge upphov till svettiga sömnlösa nätter e helt galet...

3. Som Jonas och jag ÅTERIGEN är i mina "drömmar" hur f*n det nu går till då hade hans "magnetiska" dammsugare som hänger i taket vars slang man kan klättra upp längs (ja jag vet det e perverst *lol*) hur fan denna sitter i taket med magnet och att det håller?
vad är hemligheten?

4. KDE 4:a detta onda ting skapar huvudbry för mig, ligger jag till vänster i sängen så är det KDE 3,5,8 eller nåt som gäller men ligger jag åt höger så är det KDE 4:a som gäller...

HJÄLP vad f*n håller på att hända med mig?
är jag "open source" kod beroende?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Servern fungerar prima, jag fixade en kabelkanal till sladdarna så det ser lite bättre ut nu. Ubuntu saknade stöd för RAID-kortet så jag installerade Solaris på den när du gått hem..

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

ratchers bild

*ASG*
det e så galet det bara kan bli detta...
men bra att den funkar...Smile
______________________
Hacking is the future