Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Fönsterlist försvinner...

Fönsterlisten försvinner för mig när jag maximerar fönstret. Det har med att beryl är igång. När jag maximerar ett fönster så försvinner den blåa fönsterlisten längst upp och blir vit. Minimering, maximering och stängkrysset försvinner också. Men bara synligt. Håller jag muspekaren där dom skall finnas så kommer det upp en text som avslöjar vad dom finns.
-
Nån som har varit med om nåt liknande och som kanske vet nån lösning. Har sökt lite på google men hittar inget. Har väl fel söktermer eller nåt.
-
Jag kör beryl i KDE på en laptop med PCLinuxOS. Jag kör på ett ATI-kort med 3d-stödet igång. Allt annat i beryl fungerar felfritt.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

borosens bild

Jag har varit (och är) med om något liknande, men vet inte någon lösning.

Det är inte samma som du råkat ut för, vid maximering vill säga.

Ofta (90%?) när jag startar datorn och loggar på första gången så finns inte fönsterlisterna där. Dock försvinner fönsterknapparna helt, ingen tooltip. Om jag loggar ut och på igen (startar om fönstersessionen) så dyker de alltid upp.

Jag kör Suse 10.3, compiz och automatisk påloggning på burken som bråkar.

annes bild

Mmmm, samma här fast i Mandriva. Jag har automatisk påloggning också men det fungerar bra för mig, och Compiz. Emellanåt så får jag dock ett felmeddelande ("the KWE, KDE Window Decorator,crashed and caused signal 11") och sen försvinner fönsterlisterna och jag har inga möjligheter att stänga ner vissa fönster. Det kommer tillbaka efter omstart av sessionen.
Det händer ganska sällan så jag retar mig inte så mycket på det, ännu...

mikaeljs bild

Jag har inga problem med Beryl i övrigt. Det är när fönstret kanter når kubens kanter som fönsterlisten blir vit. Antingen vid maximering eller om jag drar ut fönstret så att det når till kanterna.
-
Jag har inga problem med ostabilitet eller några fel i övrigt. Jag kan ju spela spel, se film osv utan nån prestandaförlust eller ostabilitet uppstår.
-
90% av dom program jag använder behöver inte maximeras. Några behövs dock. Jag kör ju med 1024x768, och vissa program som Writer, Geany osv vill man ju ha så stor som möjligt. ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~