Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Väntan

Ledig från skolan fortfarande, börjar inte förrän nästa måmdag. Har funderat lite på utbildningar till nästa år, blir nog civilingenjörsutbildningen Datateknik, tänkte gå dom mer praktiska högskoleingenjörsutbildningarna som också kallas för Datateknik, men vill ha en lite bredare utbildning och lära mig en massa skoj. Så lär det bli..

För övrigt sitter jag och väntar till vecka 8 då jag får kvinnligt sällskap. Och sen så väntar jag på den stabila FreeBSD7.0 releasen, vilken borde komma snart. På laptopen är jag nöjd med mitt Arch Linux och ion3 som wm, wunderbar. Så är det!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

LTH i Lund?

----------------------------------
MÖLUG

---------------------------------------

 

abergmans bild

Man kanske ska söka högskolan, jag ska dock rycka in så att hoppa på ett program känns dumt. Men sen så ser ju försvarets framtid inte allt för ljus ut, men jag måste ändå planera för att jag ska göra hela min värnplikt.

Malmö Högskola erbjuder kurser i Gnu/Linux funderar på om jag ska läsa den och lite annat kul.
-----------
www.abergman.se - Webtjänster för privatpersoner, småföretag och föreningar.

 

 

iaidokas bild

Sök och begär anstånd med utbildningen om kungen faktiskt vill att du skall komma och leka krig.

 
Test.

Test.