Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

polter: något slags kris?

Jag har varit så inställd på att jag skulle fixa folkhögskolan nu, för att sedan läsa något inom IT/Datorer. Nu är jag inte så säker längre. Datorn känns mest som något jag sysslar med för att jag inte har några andra intressen.

Kanske ska man läsa något helt annat?

Kort blogginlägg idag, jag vet.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

elwiss bild

Hmm, sådana där tvivel kommer du alltid att känna. Jag har jobbat med IT de senaste 8 åren och ibland undrar jag varför i h*e jag inte jobbar med människor istället för trista maskiner. Och så bestämmer jag mig för att sluta starta datorn hemma jämt eftersom man är så less på det så man spyr.
Då går man ut i vedboden (jepp - köpte lantställe för ett år sedan) och hugger ved så svetten lackar och avrundar med en lång skogspromenad.
Sedan är det kul med datorer och IT igen Smile

Testa att göra något annat i två veckor istället för att tillbringa tid vid burken så märker du om du känner någon saknad eller ej ..

Kristians bild

För mig är datorn inget egenvärde i sig utan ett verktyg för att utföra praktiska uppgifter och få ut delar av min kreativitet. Jag programmerar, skriver guider, utför matlab-beräkningar, håller kontakt med mina vänner, lyssnar på videoföredrag, läser nyheter osv osv. När jag sedan märker att något inte fungerar eller borde kunna göras enklare så skriver jag ett program som fixar det Wink Och så går det runt runt runt...

Jag har kört samma dist i 3 år, även om jag vänstrat lite med Ubuntu Smile Hoppar jag runt för mycket blir jag aldrig nöjd och kan inte fokusera mig på att utföra något konkret.

Känner du inte att datorer är utvecklande och att det inte är det du vill syssla med så ge hundan i det och sök en annan utbildning. Du kan alltid pyssla med datorer på fritiden Smile

----------------------------------
MÖLUG

---------------------------------------