Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

7 dagar utan nikotin.

Puh! En hel vecka utan nikotin! Det känns riktigt bra.. har börjat med nikotinfri snus nu när tobakspriset gick upp. En dosa Onico enbär för 23 kr. Rekommenderar den till alla som försöker sluta snusa för man vill gärna ha något under läppen.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Började snusa 1979, slutade 30 november 2006,
Kände mig som en knarkare när jag skulle sluta, helt jä... hemskt var det. Men efter att månaderna gick, så blev suget mindre och mindre.
Slutade tvärt, och är glad att min fru är så förstående :=)

Men nu känns det som en befrielse..

Lycka till!!

------------------------------------------
Det är gratis att prova Linux.

polters bild

Usch jag kan verkligen inte förstå hur man kan tycka att Onico är gott. Det smakar ogräs! Smile
Då tycker jag bättre om XQUS med svag Cola-smak. Huvudsaken brukar vara att man har nåt under läppen. Funderar på att lägga av jag med. Jag tycker inte om smaken av snus längre. Fast å andra sidan hatar jag när staten försöker styra mitt liv, så efter prishöjningarna känner jag mig manad att fortsätta ett tag till. Smile

fdahlqvists bild

Jag gjorde en deal med min sambo.

Hon står för en bärbar och jag betalar den summan som jag skulle lagt på snus, (Den är avbetald idag),så jag kunde lära mig Linux på en fristående data.

Funkade rätt bra.. Fast hon fick ju stå ut med mitt temprament i ca 2veckor Tongue

Mitt enda stora beroende nu är att jag tittar in på LP en massa gånger om dagen.

Pergite

jonasbjorks bild

Grattis! Jag är inne på min 24:e dag idag. Jag tog min sista snus på nyårsaftonen och på nyårsdagen när jag vaknade kastade jag mina dosor som var kvar. Till och från är det skitjobbigt men det går. Jag brukar klura ut något i huvudet när suget blir som starkast. En algoritm för att räkna ut primtal t.ex..
.
Lasp undrade varför vi slutat. För min del var det känslan av att det verkar dumt att betala för att förstöra sin hälsa. Ja ja, snusandet är mindre skadligt än rökning.. men att inte snusa är mindre skadligt än att snusa! Hälsoskälet var det för mig. Idag köpte jag mig ett årskort på ett träningscenter också. Måste bara hinna med och handla skor nu, behövde inomhusskor för att träna där.. sen jäklar!
.
Vad jag siktar på? Den 27 september (tror jag det var) är det Lidingöloppet. 3 mil. Jag skall springa tillsammans med en annan linuxnörd. Jag kommer vinna! Haha Smile

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

Lasps bild

som tar steget att att sluta
I Bastun idag pratade jag med en kille som har paus (schysst omskrivning va) med snuset eftersom hans sambo också lagt av så innebär det 35-40 tusen skattade kronor per år.
De automatinsätter pengarna nu till barnen. Men är överens om att detta är viktigast för den egna hälsan.
Så Ni som slutat! Var är motiveringen. Pengarna eller Livet?
.

_____________________________________
Skapa trygghet och gör någon nyfiken,
introducera en Linux distribution.

filipjanssons bild

Livet är för kort för att bry sej om hälsan och pengar ska slösas vafan kom dom annars till för?

You'll Never Walk Alone

 

Justice For The 96 || Siempre Es Posible