Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: Vista är sjukt snyggt!

Kom hem för en knapp timme sedan. Åkte från jobbet som lärare på skolan till att hämta upp en nytt kontor. Ett litet företag (runt 12 anställda) som skulle uppgradera sig till år 2008. Det viktigaste för dem var att kunna surfa på nätet från två datorer samtidigt.

Windows 2003 Server SBS R2 på en HP-server (AMD 64) och två nya HP arbetsstationer med Windows Vista Business. Fina grejor. Två nya skrivare. Trådlöst nät och en tunn klient. Massor av hål i väggarna och många meter kabel. I golvet har vi dragit rör för kablar så... inte en kabel syns i rummet. Allt är så fint.

Blev lite utveckling också. De skriver information på en whiteboard idag. Jag kom med iden om att de skall kunna sitta på kontoret och skriva informationen och den tunna klienten skall hämta upp informationen automatiskt och publicera det på skärmen.. Hi-tech Smile

Nu skall jag försöka sova en stund, om jag lyckas. Ses omkring!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

"Allt (Vista?) är så fint". Svär du i kyrkan?


Slackware is nice, yeah. It's the perfect distro for the elitists who are too lazy to install Gentoo, but too proud to run a "Please Click Next" distro

LINUX.EXTON.NET

marremuss bild

Hej Jonas och alla!

Jag fattade inte heller ironin först,
jag blev helt chockad.

Nu fattar jag, ironi i text är svårt.
Jag har själv flera gånger varit ironisk i texter,
folk har tagit det på allvar, och jag har blivit utskälld efter noter.

En kompis till mig installerade Vista, han bytte till XP efter några timmar. Jag har inte lyckats förklara för honom hur bra linux är... än. Jag tror Vista är rätt kass, som det är nu, eller hur?

Fridens
MarreMus

Ora et Labora

 

Ora et Labora

jonasbjorks bild

Jag var rätt trött i natt när jag skrev det och kanske gick inte ironin fram riktigt Wink

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

extons bild

Kass??? Vista är ett perfekt OS (bara du har en bra/ny dator och tillräckligt med RAM).


Slackware is nice, yeah. It's the perfect distro for the elitists who are too lazy to install Gentoo, but too proud to run a "Please Click Next" distro

LINUX.EXTON.NET

elwiss bild

"Perfekt" var lite väl entusiastiskt för mig, stör mig fortfarande på en hel del segheter i filhantering och hantering av nätverksresurser.

Men "kass" är lite väl dåligt omdöme