Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Software Freedom Day 2008 - 20 september

I år sker Software Freedom Day 2008 den 20 september och som vanligt är det den tredje lördagen i månaden.
.
Skillnaden i år jämfört med andra år är att ett stort svenskt initiativ är under uppsegling. Tanken är att försöka nå ut på ett helt annat sätt än tidigare år, genom en koordinerad och planerad aktionsstrategi med nationell och lokal förankring.
.
Förra året var det evenemang på flera håll i Sverige, men i år hoppas vi på stor uppslutning i den största koordinerade marknadsföringskampanjen för fri programvara och öppen källkod i Sveriges historia.
.
Det kommer att bli enklare, mer effektivt och större än någonsin. Vill du vara med och främja användandet av fri programvara och öppen källkod i Sverige?
.
Håll utkik efter mer information inom kort.