Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Gräsänkling Dag 8

Servern är uppe och snurrar, går att nå via NX så jag kör KDE remote från lapptoppen, ja nu skall bara börja få igång hemsidan och e-posten, och ja vad det nu var jag skulle ha fart på, ji en torrent som Jonas skrev en howto på. Söndag kväll som det är är jag ganska nöjd. Vilken dist det blev? Jo opensuse, vi kör det ett tag.
Och tack alla på LP det är tack vare er jag kommit såhär långt, hoppas ni kan stå ut med med alla följdfrågor som lär komma.
BTW tror det är dags för en ny avatar, min gamla minimoto bild skall bytas ut mot något annat, inte jag men likt vad jag fått höra.