Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

magsjukANNE: nätdejting

Jag har haft riktigt tråkigt idag. Jag har nog läst allt på Warpdrive och Tjuvlyssnat är inte så roligt, kan ni rekommendera någon sajt som får mig att skratta i morgon? Ni får gärna rädda mig från mig själv i morgon så jag inte råkar göra samma misstag som idag:
Det slutade nämligen med att jag smurfade runt på IDG och hamnade på en artikel om nätdejting (”Big no-no:s när du nätdejtar”). Det kändes som att det var lite långsökt att skriva om nätdejting på IDG, men varför inte. Det kanske var påkallat. Någonstans där ute kanske det finns någon som trånar över mr Information eller nån annan där i all hemlighet och behöver några tips.
 
Jag har inte varit inne på någon nätdejting-sida på många år så jag gick in och kollade lite och blev omedelbart deprimerad. Så som LP:s egenutnämnda Kärleks-guruinna så har jag nu något viktigt att att säga:
Alla gubbsjuka medelålders farbröder som raggar på skoltjejer – _SKAFFA HUND ISTÄLLET_ !!!
Fast jag tror iofs inte att några av de farbröder som behöver läsa det finns här. Skulle gissa att alla pingviner får sina kontrollbehov tillfredställda av att tweaka operativsystem istället. Wink
 
Det är ju sant att det finns många fördelar med att träffas över internet först. Man hänger inte upp sig på utseendet i första hand. Sägs det. För jag vet inte om jag helt och hållet håller med om det. Det är ju sant att man inte har en klar bild över hur personen verkligen ser ut, men man gör ju en slags bedömning av hur det som personen skriver ser ut. Felstavningar, särskrivning, interpunktion, vokabulär osv betyder ju faktiskt en del i cybervärlden. Hur mycket det betyder och vad det betyder är upp till var och en, men det är något som formar ens uppfattning om personen. Även här på LP:s forum så ser man ibland kommentarer om felstavningar, särskrivningar och att det saknas punkter i meningar. Så ”utseendet” har nog betydelse i alla fall.
 
Men vad har jag lärt mig av mina studier av nätdejtingvärlden idag då? Tja, om nätdejting så är det sista som återstår för mig så kommer jag nog hellre att förbli singel i resten av mitt liv. Det var deprimerande och kändes som cybervärldens svar på horhus. Men jag kan nog inte anses vara tillförlitlig i min ganska hårda bedömning för jag var ovanligt grinig idag. :S
 
Fast det här hade inget direkt med Open source/linux att göra så jag bör kanske inte skriva det på den här bloggen???

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

larsemils bild

jag läste att det är fler som träffas via internet än på riktigt nuförtiden

fdahlqvists bild

eller som min erfarenhet..

Prata med dem medans du kan, lyssna på dem medans du kan..
Varför gå ut på krogen o bli dumpad direkt när du kan bli det senare Laughing out loud

Pergite

borosens bild

Angående roliga siter. Här är några som jag oftast får ut något av:
http://buzz.bazooka.se/
http://www.idiot.se/
http://www.dagenslankar.se/

Lite hjärngympa
http://brainbashers.com

Kan vara värt att spendera några minuter där

dholms bild

Hoppas du börjar må bättre Anne!
Det var länge sedan vi såg dig på pizzaträffarna nu. Sad
 
Här är några av mina favoritlänkar.
xkcd <- ett måste för alla datornördar
The Perry Bible Fellowship
Dilbert
Spamusement
--
Risen from the ashes of previous iterations

annes bild

Tack för alla snälla ord och alla länkar!
 
Jag lovar att jag hellre äter pizza än några magvänliga torra brödkanter och fesljummet te med honung, och jag är hjärtligt trött på grönsakssoppa... Tongue

För er som aldrig har varit på Mö lug:s pizza-träffar - åk dit om ni kan! Det är jättetrevliga människor som anpassar sig efter vilken kunskapsnivå man än är på, och god mat _också_!

annes bild

Ja det är nog inte så konstigt egentligen. Det är lättare att träffa många personer och man får en annan slags kontakt tror jag när man skriver och pratar i telefon istället för att gå på krogen eller så.
Antar att man lyssnar också istället för bara tittar Laughing out loud

norlins bild

Denna sida får ett besök varje dag.
http://www.userfriendly.org/
________________________________________________________
Min blogg
Hur kan man ha ont om tid, när det hela tiden kommer ny?
Linux user 439707

 

Hur kan man ha ont om tid, när det hela tiden kommer ny?