Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

mf: lp4-dev 080203

Hallå igen!!
.
Bloggen är nu färdig.
.
Nu börjar vi komma någon vart på sidan.. Några av er tänker säkert "Yeah right marcus, du har gjort en sak och tycker du börjar bli färdig. GET REAL!!1onefsfs"
.
Men där e mer gjort än bara bloggen Smile. Klasser för användarhantering och databasanrop är färdiga, samt registrering och grunddesign(osäker på denna) är klara. Nu till nästa steg. Nämnligen:
.
Forumet
Forum är ju något som är viktiga på alla communityn.
Och om jag ska vara ärlig så är det duvarande värdelöst. Eller, innehållet i trådarna är ju förstås bra men man kan ju inte skilja på om det är ett blogginlägg, nyhet eller forumtråd. Det e något som ska ändras på. Det ska bli mer som ett riktigt forum. Men givetvis integrerat i resten av sidan.
.
Se bild som är bifogad för en hint på hur de kanske kan se ut!
.
Bilden är givetvis inte htmlbaserad utan gjort i ett bildredigeringsprogram.
Bilder kommer när jag har något att visa upp Smile.
.
Vi kommer implementera lite nya funktion i forumet aswell som underlättar för er användare. Mer än så kan jag inte avslöja på den biten.
.
Until next time...

BilagaStorlek
forumlook.png35.36 kB