Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

FreeBSD7.0-RC2 ute?

EDIT: Märkte alldelles nytt att det utannonserats på maillisten, my bad Smile

Det har inte officiellt utannonserats, men kikar man på ftp://ftp.freebsd.org/pub/FreeBSD/releases/dinplattformhär/ISO-IMAGES/7.0/ så finns det iso-filer för release candidate 2, som faktiskt har legat där sedan den 8:e februari. 7.0-RC2 finns också i distribution (så man kan göra en uppdatering direkt i systemet som jag har fattat det som). Varför det inte har sagts är ju konstigt, men vi kan ju hoppas att 7.0-STABLE tycker upp snart! Själv ska jag troligtvis testa RC-2 inom kort, håller på att flyger mellan Linux-distributioner och hittar inget jag gillar, så alltid positivt att köra något icke-Linux.

Enligt inofficiella källor i.e ryktesvägen så ska FreeBSD7.0-STABLE släppas nu under Februari 2008, så vi får se hur det går med det.