Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Hjälp med filmer på nätet!

Hejsan. Jag har ett problem. Jag kan inte titta på film som är på youtube. Jag har installerat GNash eller vad det heter, men varje gång jag går in i pakethanteraren och letar upp Gnash så står det att man den typ måste ominstalleras.

Vad är fel?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hoths bild

Troligen något beroende som är trasigt. Du borde nog även kunna hitta Flash att installera från någon källa i Synaptic.

 
----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

bryans bild

Jag förstod inte riktigt vad du menar. Vill du förklara lite bättre? Smile

hoths bild

Jag tycker det kan vara en god idee att installera om programvaran om det finns indikation på att programhenteringsprogrammet tycker så. Nu kör jag inte din dist utan en annan. Det borde finnas en knapp/val för att installera om valt program. Om inte, så prova att avinstallera och sedan installera om. Var sedan noga med att få med alla beroenden. Dvs. de övriga program och paket som behövs för att ditt program skall fungera som tänkt.
 

Jag har inte provat "ditt program", men jag har installerat och använt Flash med framgång på siter som youtube. Om du inte har något speciellt emot Flash som sådant så rekomenderar jag att du installerar den också eller istället för den andra mjukvaran. Den bör gå att välja någonstans, men som sagt jag kör inte din dist så jag är inte så mycket till hjälp var exakt du skall leta.

 
----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

bryans bild

Okej. Men varje gång jag har installerat om, så står det fortfarande att man ska göra in ominstallation.

Kristians bild

Ta bort flash i synaptic och dra hem den manuella installationen ifrån adobes hemsida. Jag fick samma bugg när jag skulle hjälpa en bekant att installera ubuntu

----------------------------------
MÖLUG

---------------------------------------