Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Brittisk tablet-pc med Linux kryper under 1500 kronor

När Asus släppte sin EEE verkar dammen ha brustit och ett dussin företag har nu gett sig in i det absoluta lågprissegmentet för bärbara datorer. Brittiska Elonex hoppas skilja sig från mängden genom ett lågt pris och tabletfunktionalitet.

 
Läs mer på idg.se

 
----
Linux växer snabbast!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

iaidokas bild

Mmm, datorn i fråga är "baserad" på digitala fotoramar, och har inte pekskärm. Men dock, som billig lekdator duger den nog bra, och den har 6 USB-portar ojmr, så det går ju att göra rätt kul saker med den i andra sammanhang.

 
Test.

Test.

zoooundss bild

IDG skriver som alltid skickligt:

"Vad företaget erbjuder är en bärbar dator med begränsat fysiskt omfång. Föråldrad hårdvara hindrar maskinen från att köra de senaste programmen, och maskinen kommer därför laddad med en stor uppsättning fri mjukvara."

Fri mjkuvara är inte de senaste programmen alltså.

Skriv till klanten på IDG och berätta vad vi tycker om såna skriverier:

robert.ilijason@idg.se