Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KDE 3.5.9 släppt

Skrivbordsmiljön KDE som är översatt till 65 språk har släppts i version 3.5.9 idag. Uppdateringen från version 3.5.8 är buggfixar och underhåll. Det är främst e-postprogrammet KMail, kalenderprogrammet KOrganizer och de övriga PIM-programmen som förbättrats.

Anledningen till att det främst är PIM-programmen som uppdaterats är att KDE-PIM enterprise har slagits samman med KDE-PIM nu. Det som började som en gren för att skapa bättre PIM-program för företag är nu en del av KDE.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

misiu_mps bild

Var inte KDE 4 det nyaste? Kommer de fortsätta bara ge buggfixar till 3.x eller blir de separata projekt nu?

pbs bild

Det har kommit bara buggfixar + småfeatures till 3.5.* alltsedan hösten 2005 då 3.5.0 släpptes. Enligt nuvarade planer var 3.5.9 den sista buggfixreleasen i 3.5.*-serien. Härefter kommer man att koncentrera sig enbart på buggfixarna i 4.0.*-serien och på 4.1.0 som kommer att släppas i juli.