Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Halv-migrerat

Krånglat vidare med laptopen idag. Migrerat Thunderbird- och Firefox-profilerna utan några problem värda att nämna. Har fixat amsn från svn och kompilerat det, återstår att se hur inställningarna från Windows-baserade amsn fungerar ihop med den. Tror man får ändra lite grann. Efter det så är de viktigaste dag-till-dag-programmen fixade, tror jag.
-
Så har jag dragit igång det "obligatoriska" Compiz samt de avancerade inställningarna. Det rullar på fint, förutom att windows decorations försvinner på de flesta nya fönstren och dialogrutorna. Det var inte så från början, så gissar att det är några inställningar som krockar. Får felsöka senare. Det lustiga är att fönsterramarna dyker upp om man flyttar fönstren.
-
Nåja, så här ser det ut just nu: