Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ta bort inloggningen i Ubuntu?

Många tycker säkert att inloggningen är jättebra men jag tycker den bara är störande då jag ofta sätter på datorn och går en runda och vill den ska vara startklar när jag kommer tillbaka. Hur tar man bort inloggningen i Ubuntu?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

I menyn System -> Administration hittar du Inloggningsfönster. Starta den och skriv in ditt lösenord. I dialogen som kommer upp klickar du på fliken "Säkerhet" och markerar valet "Aktivera automatisk inloggning" välj sedan vilken användare den skall logga in automatiskt med.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .