Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: GroupWise client i Ubuntu

Jag har startat en engelsk blogg på Blogger.com . Mest för att träna på att skriva på engelska, jag skriver så mycket på svenska så jag kände att min engelska börjar försvinna. En lustig sak, som en parantes, är att jag oftast tänker på engelska.. Detta skapar en del problem under lektioner när jag tänker på engelska och försöker prata på svenska.. Nåväl, det var inte det jag ville berätta med denna korta blog.

Igår satt jag och försökte få igång GroupWise-klienten för Linux i Ubuntu 7.10. Det var lite meckande, men jag klarade av det och publicerade mina anteckningar på groupwise-client-in-ubuntu.html .

Andra intressanta(?) poster där är: