Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Softwarefreedomday.se har öppnat

Svenska Linuxföreningen och Föreningen Ubuntu Sverige har gjort gemensam sak inför Software Freedom Day som infaller om exakt ett halvår, nämligen 20 september 2008. Softwarefreedomday.se är en kampanjsajt för samordning av marknadsföring av Fri programvara och Öppen källkod under det internationella gräsrotsevenemanget Software Freedom Day.

Software Freedom Day är ett plattforms- och distributionsöverskridande firande av Fri programvara och Öppen källkod för att göra allmänheten medveten om fördelar med Fri programvara och Öppen källkod och hur det kan vara till nytta för både individen och samhället.

Eftersom dagen är ett gräsrotsinitiativ är det de medverkande som utformar evenemangen själva. Det kan vara allt ifrån föreläsningar och installfester till korvgrillning och ballongutdelning.

Vi siktar på att få företagssponsorer och att så många föreningar och distributionsanhängare från alla olika håll skall gå samman för att göra Software Freedom Day till en omtalad händelse för Fri programvara och Öppen källkod.

Registrera dig på vårt SFD Forum och starta diskussionen om ett Software Freedom Day evenemang i din egen stad!

Läs vårt pressmeddelande här.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

cryingfreemans bild

Jag har sett att det har varit en del användare som försökt registrera sig, men på grund av vissa problem med mail-hanteringen har det förut inte fungerat.
.
Nu är det dock åtgärdat och forumet är helt funktionsdugligt. Smile

_______________________________________

linuxnyheter.se