Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ni är mycket välkomna till Pardus.se

Ni är mycket välkomna till Pardus.se Vill ni vara med från början är nyfikna på framtiden och skapa något nytt. Vi bryr oss i princip inte om vilken dist ni kör. Men kunskap om disten ni vill hjälp till med är en fördel eller grundläggande kunskaper om linux är bra men inte nödvändigt. Alla är vi ny någon gång. Ni får gärna läsa under "Snack". Inloggning krävs för att läsa ”Snack” på http://pardus-linux.se/forum/index.php. Jag anser detta som en liten skandal och skrämmande. Var är vi på väg?????.

Alla seriösa är välkomna till http://pardus-linux.se

Vi är tacksam om ni vill bli medlemmar i vår gemenskap som bygger på respekt för varje individ, ödmjukhet,vänskap och glädje.

Allmän Moderator Pardus.se

M.v.h

Klurig

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

andys bild

sidan verkar inte funka.......

klurigs bild

Slarvigt av mig. Men vill ni besöka Pardus.se är det.

http://pardus-linux.se

http://pardus-linux.se/forum/index.php

Allmän Moderator Pardus.se

M.v.h

Klurig

dps bild

För en oinsatt, varför ska jag köra Pardus med betydligt mindre community istället för exempelvis OpenSUSE?

Vad har Pardus för fördelar?

dfss bild

Det kanske är denna sida han syftar på:
pardus-linux.se

klurigs bild

Ja! Det känns fel för mig att svara på den här frågan. Det är lätt att mitt svar blir till Pardus fördel. Men du har hel del skillnader på Pardus och OpenSUSE. Ja! Vi är inte stora i nu. Men varför är detta ett problem. Alla är vi små i början. Jag hoppas att efterhand som flera upptäcker och testar Pardus och blir medvetna om vilken super distribution detta är. Kan vi få ett riktigt bra och trevligt Pardus Forum. En fördel är att de medlemmar vi har är både kunniga och trevliga personer.

Vi är tacksam om ni vill bli medlemmar i vår gemenskap som bygger på respekt för varje individ, ödmjukhet,vänskap och glädje.

Allmän Moderator Pardus.se

M.v.h

Klurig