Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kristian: Virtualbox och fullscreen

Äntligen verkar virtualbox utvecklare fått till fullscreen-stödet, prova och se ifall en uppdatering trillat in i er distribution

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

dps bild

Vad har det varit för problem med fullscreen tidigare?
Inte märkt nåt nämligen Smile

Kristians bild

För mig och många andra har inte fullscreen fungerat tillfredställande. När man tryckt CTRL+f och förväntar sig att fönstret ska visas över hela skärmen har det bara dykt upp en tjock svart ram runt fönstret. En fungerande implementation kräver antingen att Virtualbox vet hur det ska tala om för OS:et att byta upplösning eller så får den skala om bilden i realtid (vilket kräver hårdvaruaccelerering för vettig prestanda). Virtualbox är kompetent nog att använda den första varianten, men jag har bara testat med Windows XP som klientOS.

----------------------------------
MÖLUG

---------------------------------------