Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: På tratten i Malmö

Ikväll var jag med Staffan till MOSIG-träffen på La Trattoria i Malmö. Satt och pratade Linux och livet som vanligt. När vi åkte ner från Helsingborg var jag rätt hungrig, men där kändes det inte alls som om jag ville ha mat.. Så det blev två Coca Cola för mig, eller var det tre?

Det var ungefär samma folk som det brukar vara på MOSIG-träffarna. Saknade dock Kristian som var spårlöst försvunnen. Ett nytt ansikte som dök upp var Polter, som pratade på en hel del.

En rolig kväll, som vanligt på MOSIG-träffarna.

Nu skall jag packa upp ett Turbo-3G kort från 3 som jag skall köra i skolan. Tänkte försöka få ordning på uppkopplingen i Linux. Vilket inte bör vara ett problem. Hörde dock att man tydligen skall behöva köra kortet i Windows en gång (så det konfigurerar sig) vilket jag tror är lögn! Det visar sig väl.. Smile

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

Haha, jo prata det kan jag.. Men du vet.. jag är tyst de fjorton dagarna mellan varje MOSIG-kväll. Smile

mindlights bild

Måste him te Malmöe snaort.

---------------------------
Q: What is the difference between Bill Gates and Batman?
A: Batman beat the penguin...