Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Spara ett TV-program?

Det finns ett TV-program på SVT Play, som jag skulle vilja visa för några människor utan bredband. Kan jag spara hem inslaget med något lämpligt program för att göra en CD eller DVD av det? (Suse 10.3, KDE)

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

noxxiks bild

Installera kmplayer och gå till svt play med konqueror. Kolla bland inställningarna i kmplayer, för där ska det gå att spela in det som visas. Funkade perfekt för mig när jag testade senast!

tux-svens bild

Jag behöver lite "pysseltid" innan jag förstått mig på den bara. Men det är på gång - en inspelad liten "provsnutt" har jag redan spelat upp från hårddisken. Smile
---------------------------------------------------------------------------
ODF är den enda ISO-certifierade dokumentstandarden idag - Sprid ODF genom att konsekvent använda dig av ODF. Våga vägra MS-format!

---

Windows are for houses, Linux is for computers!