Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: Vi låter SiteAdvisor granska oss

Vi hoppas att alla våra medlemar känner sig trygga i relationen med Linuxportalen. När vi startade Linuxportalen hade vi en del krav på oss själva, som att våra besökare skulle finna webbplatsen trevlig att besöka. Vi ville aldrig fokusera på tekniken, vår prioritet skulle ligga på innehållet och besökarna. Tittar vi tillbaka så tror vi att vi faktiskt har lyckats.

Nåväl, vad är våra ord värda? Varför inte låta en tredje part granska säkerheten på webbplatsen? Sagt och gjort, numera granskar McAfee SiteAdvisor Linuxportalen. Som en extra garanti för att vi inte sprider adware/spyware/virus/spam och annat skit vi kan hitta på andra webbplatser runt omkring på nätet. Jag skrev lite om detta under rubriken Säkerhethttp://www.linuxportalen.se/om .

Vi har också anslutit Linuxportalen till reklamnätverket Affilator. Deras reklam hamnar högst upp på sidan (till höger om loggan). Hoppas den inte upplevs som för störande, vi valde bort reklam gjort i Flash och visar enbart reklam gjord i PNG/JPEG eller GIF. Inga pop-ups kommer tillåtas, det skall ju vara trevligt att besöka oss.

Ha en bra söndag!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

pluns bild

Klart behärskad reklam... Smile Adblock av...
.
Alldeles rent hos Siteadvisor
http://www.siteadvisor.com/sites/linuxportalen.se?ref=safe&client_ver=FF...
.
För den som vill ha lite mer djuplodande fakta om dagens Internethandlare ala Kiviks marknad så rekommenderas den här siten.
Ben Edelman är då rådgivare till SiteAdvisor. Projektet
var ideellt från början innan man behövde "cash"...
.
http://www.benedelman.org/
.
Google/Sun kör liknande projekt.
http://www.stopbadware.org/

Smile

polters bild

Nej, den reklamen var inte alls störande. Ett bra exempel på hur reklam på nätet borde vara. Synlig utan att vara störande.

Lasps bild

Vad är alternativet till att inte ta in reklam?
Ger det så mycket i bidrag till sajten!

Jag, liksom många andra, är allergisk mot reklam på webbsidor.
Jag kan idag inte kolla in en enda tidning utan att störas av reklamen.
Ett annat forum jag ofta är på www.webforum.nu har ingen reklam!
Har en del sajter själv där jag inte vill släppa in reklam.
Kan man tänka sig en omvärdering när det gäller LP?
.
Årsmedlemskap eller liknande!

Försökte skaffa mig lite info under Om och Stats, men det var riktigt gammalt!
_____________________________________
Skapa trygghet och gör någon nyfiken,
introducera en Linux distribution.

jonasbjorks bild

Vi har ett donationsystem (frivilligt) som du kan läsa om under http://www.linuxportalen.se/stodoss . Det ger en del under året (vi pratar inte mycket men en del). Reklamen ger i princip ingenting, men lite iaf. De kostnader LP har täcks varken av donationerna eller reklam. Vad skulle ett medlemsskap erbjuda för fördelar? Jag tror vi måste ha ett mervärde med ett sådant för att det skall fungera.

--
Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .