Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

kj: AFK pga halsfluss

Jag klev upp tidigt på onsdagen efter en natt då jag inte kunnat sova riktigt pga smärta i halsen och kände mig febrig. Jag svarade på ett mail men har sedan dess inte kunnat sitta vid datorn. Gick egentligen inte upp förrän igår då jag for iväg till Vråens vårdcentral för att kolla upp vad det var som däckat mig, det var ju andra gången inom en vecka i stort sett och däremellan hade jag känt mig trött och reagerat på dam/ångor/lukter och värme på jobbet med en känsla av svullnad i halsen och känt mig förkyld men i övrigt hade allt varit normalt förutom eldflugorna jag såg när jag satte mig hemma för att slappna av. ( De där grejerna vet jag att man kan se efter ett på tok för tungt lyft)

Domen löd halsfluss som titeln anger. Får se vad jag orkar göra idag. Förutom Veckans kadavro och en liiiten grej till så skulle jag gärna vilja genomföra det irc-event som planerats:

[edit]
Efter att ha varit uppe ett tag så inser jag att jag gör bäst i att ställa in det irc-event som planerats, återkommer om ny tid senare.
[/edit]