Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: Det får räcka

Tiden går snabbt när man har roligt Wink

Det mesta är på plats, men vi saknar en del.

En bugg som uppstått nu när vi uppgraderat är att de användare som har stora bokstäver med i sitt användarnamn har problem att logga in. Vi skall försöka lösa det under morgondagen.

Uppgraderingen gick hyffsat bra. Det finns en hel del nytt att upptäcka, klicka runt lite och se efter vad du hittar Flört . Kadavro har ritat ett gäng emoticons (de bilder som visar Wink Smile med mera) och vi skall försöka få in dem snarast.

För dig som missade vår pausbild under tiden vi uppgraderade har Kim publicerat den som skrivbordsbakgrund här .

Nu är det dags för mig att stänga ner här på kontoret, köra hem och försöka sova någon timme innan det är dags för undervisning i skolan.. Har ett par timmar på mig iaf Tungan ute

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

gustavnilssons bild

Snyggt jobbat! Laughing out loud